مارمالاد توت فرنگی

شنبه 21 تير 1399
22:01
احمد رضایی

بعضی از آدمها مربا را به مارمالاد ترجیح میدهند که در بین آنها مارمالاد توت فرنگی یکی از جذابترین هاست.درست کردن مارمالاد هم مانند مربا بسیار راحت و آسان است و برای تهیه آن فقط احتیاج به شکر و توت فرنگی دارید.

که البته در بعضی روش ها از ژلاتین هم استفاده می شود. برای تهیه مارمالاد توت فرنگی باید ابتدا توت فرنگی ها را در قابلمه لعابی بریزید و له کنید و شکر را لا به لای آنها بریزید و به مدت 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا شکر آب شود.

بعد از اینکه شکر در توت فرنگی ها حل شد قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید .

هر از گاهی آن را هم بزنید تا مارمالاد سفت شود.

در صورت تمایل ژلاتین را در کمی آب جوش حل کنید و داخل مارمالاد سفت شده بریزید تا یکی دو جوش بزند.

بعد حرارت زیر آن را خاموش کنید .مارمالاد توت فرنگی بعد از خنک شدن باید غلیظ و کاملا بدون آب باشد.

آن را در شیشه و داخل یخچال نگهداری کنید.

[ بازدید : 96 ] [ امتیاز : 3 ] [ نظر شما :
]
نام :
ایمیل :
آدرس وب سایت :
متن :
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) =D> :S
کد امنیتی : ریست تصویر
تمامی حقوق این وب سایت متعلق به آشپزخونه است. || طراح قالب avazak.ir
ساخت وبلاگ تالار اسپیس فریم اجاره اسپیس خرید آنتی ویروس نمای چوبی ترموود فنلاندی روف گاردن باغ تالار عروسی فلاورباکس گلچین کلاه کاسکت تجهیزات نمازخانه مجله مثبت زندگی سبد پلاستیکی خرید وسایل شهربازی تولید کننده دیگ بخار تجهیزات آشپزخانه صنعتی پارچه برزنت مجله زندگی بهتر تعمیر ماشین شارژی نوار خطر خرید نایلون حبابدار نایلون حبابدار خرید استند فلزی خرید نظم دهنده لباس خرید بک لینک خرید آنتی ویروس
بستن تبلیغات [X]